Mikulás Kupa 2012

Tang Soo Do Mikulás Kupa


2012A Tatai Shotokan Karate SE, a Tatabányai Renseikan Aikido Egyesület és a Magyar Tang Soo Do Karate Egyesület közös rendezésében! A három harcművészeti ág első közös versenye 2012.december 4-én a Tatabányai Váci Mihály Általános Iskola tornatermében kerül megrendezésre.


Versenyszámok: egyéni formagyakorlat lány, fiú

 egyéni fegyveres formagyakorlat lány, fiú

Kezdés: 16:00 Zárás: 19:00


A versenyzőknek a részvételhez a nevezési díjat (1000Ft/fő) legkésőbb a nevezési határidőig (2012.nov.30.) a klubvezetőiknek kötelesek megfizetni. A hozzátartozóknak és érdeklődőknek 200Ft a belépődíj, ezt a helyszínen lehet megfizetni.


Versenyszabályok:Puszta kezes formagyakorlat:A versenyzők külön-külön mutatják be a gyakorlatokat. A gyakorlatokat a bírók (5 fő) értékeli 0-9,9 pont között, az elért pontszámok közül a legmagasabb és a legalacsonyabb nem számítandó bele az összpontszámba. Pont egyenlőség esetén csak a dobogós helyekért kell újra bemutatni a gyakorlatokat!Fegyveres formagyakorlat:


Fegyveres formagyakorlat bemutatása csak gyakorló fegyverek használatával lehetséges. Szúró és vágó fegyverek használata esetén a fegyvereknek életlennek illetve tompa hegyűnek kell lenniük az esetleges sérülések elkerülése végett!
A versenyzők külön-külön mutatják be a gyakorlatokat. A gyakorlatokat a bírók (5 fő) értékeli 0-9,9 pont között, az elért pontszámok közül a legmagasabb és a legalacsonyabb nem számítandó bele az összpontszámba. Pont egyenlőség esetén csak a dobogós helyekért kell újra bemutatni a gyakorlatokat!
Minden versenyszámban az első 3 helyezettet díjazzuk!


Jó felkészülést mindenkinek és eredményes versenyzést Kívánok!